Black Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam, szybko napiszę z czym mam problem, stoję na parkingu silnik zgaszony i mam wszystkie stacje jakich słucham odpalam auto i mam tylko RMF FM, nic innego nie wyszuka, a jak już jest to co chwile przerywa... może radio tylko do jednej stacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A w antenie jest wzmacniacz? Jeśli tak to może być uszkodzony. Miałem taki sam objaw, tylko że po uruchomieniu silnika wszystkie fale znikały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 A nie masz przypadkiem podłączonej kamerki czy innego podobnego odbiornika...? U mnie kabel zasilający kamerkę robił podobne zakłócenia. Poprowadziłem go trochę inaczej, bardziej umocowałem zasilacz w gnieździe i wtyczkę w kamerce i wszystko wróciło do normalności. Acha założyłem też troszkę dłuższą bo 27 cm antenkę bo miałem stuningowaną 16 cm i czasami na dłuższych trasach gubiła mi sygnał. Teraz jest wszystko Ok.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 9 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Też skłaniam się ku wzmacniaczowi..... albo głowicy w radiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.