Gość Eden Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 wyciagnąłem siedzienie tylne i odkręcilem klapkę pod klapką jest ustroistwo ale nie mam pojecia jak sie je odkręca bo srób nie widać dochodzą do tego trzy kable dwa żółte i czarny czarny to masa jeden żółty jest urwany i nie wiem gdzie byl nie zapala sie kontrolka rezerwy czy ten kabelek może być od tego? poza tym żeby to cale badziewie wyciagnąć trzeba chyba zbiornik zdemontować przypominam że mowa o dieslu kombi chyba dam sobie na luz jakoś do tej pory jeździlem i zyję chyba że ktoś pomoże mi w tej sprawie dobrą radą pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 czarny - masa zolty1 - od czujnika poziomu zolty2 - od czujnika rezerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Eden Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 no tak ale jak go przylutowac jak tam zgnite wszystko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejka_sz Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 No to juz musisz sam ocenic czy sie da czy nie da. Nikt przez net Ci nie powie czy jest mozliwosc przylutowania tego bez mozliwosci obejrzenia. Zrob zdjecia jakies... moze cos poradzimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.