nissterr Opublikowano 28 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Rumunia Macedonia Kosowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Macedonii to Ci mocno zazdroszczę. Przelatywałem primerą i się zakochałem. Zieleń i góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Faktycznie trochę niedoceniany i pomijany kraj w wyjazdach. Ponadto bardzo otwarci, sympatyczni i pomocni ludzie - łącznie ze służbami. Naprawdę warto tam pojechać. Trochę starych fotek z Albanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielor Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Faktycznie trochę niedoceniany i pomijany kraj w wyjazdach. Ponadto bardzo otwarci, sympatyczni i pomocni ludzie - łącznie ze służbami. Naprawdę warto tam pojechać. Trochę starych fotek z Albanii W zeszłym roku byłem w dokładnie tych samych miejscach w Albanii. Piękny kraj, muszę tam jeszcze wrócić. Edytowane 30 Marca 2016 przez zielor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 W zeszłym roku byłem w dokładnie tych samych miejscach w Albanii. Piękny kraj, muszę tam jeszcze wrócić. Wyasfaltowali już wszystko? 4 lata temu już na drodze do Parku Theth mijaliśmy maszyny budowlane ;/... Wrzuć trochę fotek - aby było urozmaicenie Zachęcam Bułgaria Norwegia Grecja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 (edytowane) Nisster, na ateku robisz te wycieczki? Styka? No wiem że styka na tyle gdzie zechcesz wjechać ale pytam obiektywnie w sensie turystyki rodzinnej. Bo koło domu to AT trochę nuda....w sumie na MT nuda bo nie ma wtopy i ciężko znaleźć wymagający teren. Edytowane 30 Marca 2016 przez Dżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Do ostatniej wyprawy jeździłem już na prawie łysych GGAT2. W Albanii były nowe, świeżo założone i dawały radę (mocno pocięło kostki), na następnych było bardziej lajtowo, jako że sami jechaliśmy - to nie pchaliśmy się w hardcore Od ostatniej wyprawy mam GY Duratrac (AT/MT ) i na wyjeździe bez różnicy, za to na duży plus - zima i imprezy terenowe Tu już Duratraki w Irlandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 No przyzwoite są i nieźle robią jak się przekonałem w błocie tylko podobno miękkie i delikatne boki mają. Miałem je kupować ale nie spasowały rozmiarowo na 16" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 miom zdaniem Wrangler Duratrac, to najlepsza opona do turystyki off roadowej, jeśli szukacie skrzyżowania opony AT i MT to ta jest najbliższa tej charakterystyce ma tylko trzy wady -jest to jedna z droższych opon -tak jak napisał Dżem wykonana z dość miękkiej mieszanki, w związku z tym dosyć szybko się zużywa, zwłaszcza jeżeli ktoś dużo jeździ po asfalcie, ale przez to nie jest tak hałaśliwa, jak typowe MT-ki -no i trzecia kwestia, chyba niedługo zniknie z rynku (takie mnie doszły słuchy, nie do końca chce mi się wierzyć, że tak się stanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chosh Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 - nie wiem ile to waży, ale pomysły niezłe jeszcze jest takie coś - smartcamp.pl P.S. TSA... moje rodzinne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Wyasfaltowali już wszystko? 4 lata temu już na drodze do Parku Theth mijaliśmy maszyny budowlane ;/... Jak ja byłem, to problemy z asfaltem zaczęły się dopiero koło Gjirokastry. Całe wybrzeże Albanii lecieliśmy, w miejscach które wrzuciłeś tez byliśmy i wszędzie nowiutki asfalt. Zdjęć nie będę wrzucać, bo nie miałem jeszcze Terrano ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 U mnie mała inauguracja budowa prawie zakończona .. jakieś 98%. pełny work log tutaj: http://hcd-customdevices.pl/jalbum/pickup%20popup%20camper/index.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Super Najfajniejsze, że po złożeniu dachu nadal jest to pikap, a nie kamper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtus Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Możesz sprzedawać Ładnie zrobione. Ile waży, mniej więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 no starałem się i jak zwykle bez kompromisów, opis wrzucę jakoś później ale jest kuchenka, grzejnik z rozprowadzeniem, lodówka, łóżko 150x200, drugie jedno osobowe na dole po złożeniu, z zewnątrz blacha alu 1mm, narożniki z ryfla, w środku drewno na połysk , i takie tam ..... nowa zupełnie pusta "budka" EBA camp z laminatu kosztuje i nas 70k ... ile mi dacie za tą nie wiem jeszcze ze 400 .. może mniej ale wątpię, natomiast nie usiadło mi zawieszenie jakoś mocno wiec nie jest źle co prawda i tak mogę podpompowac je do góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Super ekstra z tym składanym dachem GRATULUJĘ projektu, z jakiego materiału te elastyczne ściany,drzwiczki na prawym boku to schowek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NOmaro Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jestes hugh p rzech uj . Widze tu ogrom pracy i duzo czasu spedzonego przy tym Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez NOmaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 no Hubert czapki z głów, najbardziej mnie fascynuje "kultura techniczna" bo nie są to rozwiązania rodem z warsztatu "Pana Czesia" oczywiście nie obrażając Pana Czesia, dla mnie są to rozwiązania, które chciałbym mieć u siebie, przemyślane i funkcjonalne, nie zajmujące dużo miejsca, ale dające dużo komfortu generalnie szacun Granda de robota jak to mawiają hiszpańczycy )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissterr Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Przydasie wyprawowe cd: Żona chciała dodatkowy stolik wyższy na drugą kuchenkę. Jedynie w Decathlonie znaleźliśmy odpowiedni, ale po złożeniu zajmował sporo miejsca i dużo ważył. Postanowiliśmy zrobić sami. Składniki: deska drewniana do krojenia, 4 kije teleskopowe od mopa, 4 gniazda nóżek meblowych, 4 obejmy z nakrętką, 1 długi pręt gwintowany. Po złożeniu zajmuje ponad 2 razy mniej miejsca i jest 2 x lżejszy od tego z decathlonu i wyszło ponad 2x taniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 fajny pomysł u mnie wielkie testowanie w połowie lipca na mazury, małe testowania już były wypadły pomyślnie i nie możemy się doczekać wyjazdu. a teraz jestem na etapie doczepiania łopaty, lifta, baniaczka i takich tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdomin35 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Witam moja przygoda z offroadem niedawno się zaczęła (terrano mam od kwietnia a wcześniej fronterre a sport przez rok) ale właśnie dla takich celów kupiłem tyrana. Długo się zastanawiałem czy da się zrobić i czy ktoś w ogóle robi takie zabudowy w jak w patrolach do Terrano wczoraj znalazłem ten wątek na forum i od razu podjąłem decyzję projektowanie zabudowy dzisiaj jadę zamówić sklejkę na wymiar. Jak skończę projekt to wrzucę fotki jeśli będzie ktoś zainteresowany.Oczywiście ogromny szacun dla Huberta za Kawał dobrej roboty oraz dla nisstera za km i pokazanie wszystkim że teranem można podróżować. Tym czasem z córą na ognisko nad rzeką jedziemy tak. Edytowane 9 Lipca 2016 przez djdomin35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAINE Opublikowano 9 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Ciekawa roleta / markiza, po ostatnim wyjeździe też myślałem o rolecie tylko muszę pierw bagażnik dachowy zrobić bo teraz to relingi z poprzeczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekkkW Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 (edytowane) Witam moja przygoda z offroadem niedawno się zaczęła (terrano mam od kwietnia a wcześniej fronterre a sport przez rok) ale właśnie dla takich celów kupiłem tyrana. Długo się zastanawiałem czy da się zrobić i czy ktoś w ogóle robi takie zabudowy w jak w patrolach do Terrano wczoraj znalazłem ten wątek na forum i od razu podjąłem decyzję projektowanie zabudowy dzisiaj jadę zamówić sklejkę na wymiar. Jak skończę projekt to wrzucę fotki jeśli będzie ktoś zainteresowany.Oczywiście ogromny szacun dla Huberta za Kawał dobrej roboty oraz dla nisstera za km i pokazanie wszystkim że teranem można podróżować. Tym czasem z córą na ognisko nad rzeką jedziemy tak. Takie zabudowy to się w twojej Bochni robią, nie trzeba daleko szukać, :-) Edytowane 12 Lipca 2016 przez JarekkkW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djdomin35 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Takie zabudowy to się w twojej Bochni robią, nie trzeba daleko szukać, :-)Wiem wiem znam tą zabudowe tylko to do patrola. Ja miałem wątpliwości czy terrano jest na tyle duże żeby mieć minimum komfortu. I jeszcze coś zrobiona samemu bardziej mnie cieszy :-p Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekkkW Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Nie ma zabudowy do terrano,bo jeszcze nikt nie wyraził chęci jej posiadania. Cały czas tylko patrole i patrole. A przemieniać trochę wymiary w maszynce przy struganiu to zaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi