Vinnie Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ostatnio kiedy stałem na odpalonymi silniku, coś jakby strzeliło i zasyczalo i delikatnie zakopcilo sie nie wiem czy z pod silnika czy wlotu do,nagrzewnicy. Wyłączyłem od razu auto bo sie wystraszyłem.. myśle ze to z nagrzewnicy raczej, bo smierdzialo tez w środku samochodu po włączeniu klimy i dalej śmierdzi Dodam ze grzanie działa i chlodzi rownież. Mam natomiast wrażenie ze jakby trochę słabiej. Miałem wcześniej problem z klima i dalej to występuje po tej sytuacji, ze po przełączeniu na minimum zimnego chłodzi spoko ale dam o dwa stopni wyżej i od razu grzeje prawie na maxa a nie zmienia stopniowo temu. Co to może być? Wszystko jest szczelne i nabite na max bo ostatnio byłem z tym u mechanika- przed cała ta sytuacja jeszcze. Nie wiem co to może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Wystrzelił czynnik chłodniczy bo gdzieś Co się instalacją zrozszczelnila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Coś mi się wydaje, że gdybanie to nic nie da w tej sytuacji czeka Cię wizyta u klimatologa w celu sprawdzenia szczelności i sprawności elementów układu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 15 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Jak będziesz u klimatologa to sprawdź prognozę na lato :-) Też miałem problem z klimą, musiałem wymienić przewody i chłodnice bo zahaczyłem o coś i rozszczelnił się układ chłodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.