Zuko Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam czy ktos tu z obecnych forumowiczów bawil sie w takie cuda? Większy bas bo orginalny sub nie daje takiej możliwości może ktos sie wypowie na ten temat ? Z Góry dziekuje za udzielenie informacji jak i Przepraszam jeżeli temat byl poruszany :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robson22 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ja mam u siebie zamontowane zwykłe radio cd/mp3 i wzmak plus subwoofer w bagaju http://img16.staticclassifieds.com/images_tablicapl/358506651_1_1000x700_sprzedam-zamienie-car-audio-wzmacniacz-kenwood500rms-glosnik-reaudio-warszawa_rev004.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuko Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Sory że odkopuje ale mozesz mi podac schemat lub cos podlaczenia zwyklego radia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 u mnie radio gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek220284 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 michaell czy mozesz powiedziec jakim sposobem podpiales inne radio niz seryjne ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.