susiu Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam. Właśnie padła mi skrzynia w mojej primerze p11 2001 r silnik QG16 , Mam pytanie kod mojej skrzyni to AM401#2 . Na allegro są używane skrzynie o kodach 6J0.Czy ktoś może montował je w swoim aucie ? pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Witam. Właśnie padła mi skrzynia w mojej primerze p11 2001 r silnik QG16 , Mam pytanie kod mojej skrzyni to AM401#2 . Na allegro są używane skrzynie o kodach 6J0.Czy ktoś może montował je w swoim aucie ? pozdrawiam. A Twoja nie nadaje się już do remontu / regeneracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
susiu Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 A Twoja nie nadaje się już do remontu / regeneracji? Nie wiem , wcześniej już były małe problemiki jak mi wyciekł olej , i nie wiem czy się nadaje. Dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Nie wiem , wcześniej już były małe problemiki jak mi wyciekł olej , i nie wiem czy się nadaje. Dziękuję za odpowiedź. Wiem z doświadczenia ,że bardzo trudno jest dostać do 1,6 Jeśli się da, to warto swoją regenerować - przynajmniej wiesz co masz... (tzn. nie wiem jak z tym u Ciebie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.