Maciek85 Opublikowano 17 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Witam. Mam pytanie odnośnie obsługi klimatronica. Konkretnie chodzi mi o ten przycisk "podgrzewania" szyby przedniej. Jak go wciskam to załącza mi się jednocześnie kontrolka włączonej klimatyzacji. To faktycznie funkcja podgrzewania szyby czy tylko zwiększony nawiew ? y61 2.8 1998 rok. Dziękuję z góry za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur348 Opublikowano 18 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Nawiew skierowany na szybę Jeśli pytasz o ten przycisk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek85 Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tak właśnie o ten przycisk mi chodziło dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Jak go wciskam to załącza mi się jednocześnie kontrolka włączonej klimatyzacji. To faktycznie funkcja podgrzewania szyby czy tylko zwiększony nawiew ? y61 2.8 1998 rok. Dziękuję z góry za odp klima włącza się żeby wspomagać osuszanie szyby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.