Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Nissan 370z 40th Black Edition

milordess
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bierz od Hortexa, auto ciekawe, optycznie zrobione, dodasz dmuchawkę i gitara.

dokładnie ;) ;) ;)

jak nie ten to następny, wiem że jak ktoś przyjedzie to weźmie bo jest igła, a mnie się nie śpieszy ;)

A co myślicie o tym?

http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-nissan-370-z-nismo-3-7-v6-344km-salonpl-1wl-serwis-2013r-ID6yiFE5.html#89dec66d97

Za 115 jakby poszedl, opłaca się? Był malowany zderzak w aso obtary bez szpachli podobno, dolna czarna łyżwa w przednim zderzaku jest w jednym miejscu pęknięta, właściciel powiedział że zgodzi się wymienić na swoje ac na nową w aso więc git i ranty felg też troche poobcierane.

Czy mieszka ktoś tam w okolicy żeby mógł go oblukać dokładnie oczywiście za opłatą:)?

Nismo jest w miejscowości Płock, a ja jestem z Krakowa:)

Edytowane przez milordess

Fajna sztuka bierz zanim ktoś Ci ją sprzatnie

No na zdjęciach wszystkie auta są fajne a już sie kilka razy przejechałem po idealną sztuke która była jednak tu robiona, tam robiona i wgl sami wiecie jak to jest z tymi super okazjami:)

po pierwsze nie łyżwa tylko dyfuzor

po drugie cały zderzak trzeba by wymienic a nie w Twoim mniemaniu dokładkę

po trzecie trzeba by być debilem by nie kupić za 115 i pytasz czy by sie opłacało

po 4te samochód nie ma więcej jak 2,5 roku a podejrzewam ze 2 z kawałkiem

byłem na torwarze w 2013 czerwcu kiedy było Nismo wprowadzone do Europy i raczej wątpliwe ze kupił czerwiec lipiec sierpień ale to nie istotne

na marginesie jest to model 2014

Dogadaj się ewentualnie z Kaktussem może jakby miał czas i chec to by Ci ją oblukal. Ale pamiętaj ze długo może nie postac

Dogadaj się ewentualnie z Kaktussem może jakby miał czas i chec to by Ci ją oblukal. Ale pamiętaj ze długo może nie postac

no właśnie, dobry pomysł napisałem do niego. Może się zgodzi:)

po pierwsze nie łyżwa tylko dyfuzor

po drugie cały zderzak trzeba by wymienic a nie w Twoim mniemaniu dokładkę

po trzecie trzeba by być debilem by nie kupić za 115 i pytasz czy by sie opłacało

po 4te samochód nie ma więcej jak 2,5 roku a podejrzewam ze 2 z kawałkiem

byłem na torwarze w 2013 czerwcu kiedy było Nismo wprowadzone do Europy i raczej wątpliwe ze kupił czerwiec lipiec sierpień ale to nie istotne

na marginesie jest to model 2014

no cena bardzo ciekawa, napisałem łyżwa bo tak mi goście z tego salonu opisali ten element i powiedzieli że można go wymienić, tym się sugerowałem:)

No no spoko ale z 2 strony jak jesteś zainteresowany to pewnie i tak musiałbyś wpaść bo co Kaktuss zobaczy? Głównie blacharke a najlepiej byłoby zrobić od razu jakiś przegląd przejechać się itp choć wiadomo ze na typowym przeglądzie w ASO tez się wszystkiego nie dowiesz. Na 1 rzut oka warto odwiedzić Płock mimo że masz kawałek.

no więc przede wszystkim chciałem podziękować Kaktussowi, ponieważ bezinteresownie się zgodził pojechać i obejrzeć Nismo, jestem jego dłużnikiem:)

Po jego oględzinach i rozmowie z nim stwierdziliśmy że zetka godna uwagi w tej cenie, choć trochę jednak mnie odpycha fakt że zderzak przedni najlepiej wymienić(pęknięty dolny dyfuzor), ponoć zrobi to właściciel na swoje AC tak jak pisałem wcześniej no mniejsza o to, z błotnikiem i drzwiami było coś robione/malowane(drzwi lakier podobno napylony żeby się odcień zgadzał z błotnikiem, aktualnie drzwi mają 200-300u, blotnik chyba tez jak dobrze zrozumialem, po srubach widac ze byl odkrecany. Reszta auta ok 70u lakier, o felgach wspominałem wcześniej już. Silnik ładnie pracuje, nie ma luzów na kierownicy.

Hej.

Nie ma za co.

No i:

Prawie wszystko sie zgadza, tylko lakier wszedzie 90-110 micronow, we wnece drzwi ok 50micronow z obu stron, czyli oryginal, przetarty byl nie zderzak a blotnik prawy i naprawiany w ASO a drzwi pocieniowane.

Przedni zderzak... Malo widoczne uszkodzenie, ja bym zglosil AC, wzial kase i nie naprawial. To jakies 10tys do przodu.

10 tys na dobre piwo dla Mariusza :P fajnie ze sprawdziłes coś czuje ze długo nie postoi na wystawie

Ale gdzie? Heheheh, do Płocka? Pociagiem...? A to mnie rozbawiles hehhe. Tu sie nie da, uwielbiam moje miasto, ale wk***ia mnie to że żeby pojechac gdzies pociągiem trzeba najpierw pojechac do Kutna 50KM, bo nas omijaja wszelkie szlaki kolejowe i autostrady zreszta tez! Zenada normalnie. Chyba ze cysterna kolejowa do Orlenu...to dojedziesz...

No ale to tyle na temat Płocka...

A tak serio Nissmo jest w leasingu jeszcze, wiec wykup i formalnosci ok 2tyg. potrwają.

Hehe już to przerabiałem, 2 lata temu jechałem blablacar do Warszawy po moją 350z i nią wróciłem, ale byłem podjarany wtedy..:D

Z ciekawosci to mamy na forum jakies 370Z Nismo juz? Bo ja nie kojarze nikogo

Jakiś kolega z Poznania chwalił się niedawno nówką, gdzieś był temat nawet założony.