milordess Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Hortexa super, ale są dużo lepsze oferty na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Obecnie? No nie wiem czy jest jakas inna lepsza oferta niz jego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Ja brałbym to http://allegro.pl/nissan-370z-platinum-salon-pl-370hp-supersprint-i6076265447.html Edytowane 25 Marca 2016 przez TheMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja brałbym to http://allegro.pl/nissan-370z-platinum-salon-pl-370hp-supersprint-i6076265447.html To jest zetka Nikolasa i z tego co wiem ma ok 350KM oraz gdzies delikatnie była malowana ale po lekkiej przycierce wiec warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hortex Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Bierz od Hortexa, auto ciekawe, optycznie zrobione, dodasz dmuchawkę i gitara. dokładnie ;) jak nie ten to następny, wiem że jak ktoś przyjedzie to weźmie bo jest igła, a mnie się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) A co myślicie o tym? http://otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-nissan-370-z-nismo-3-7-v6-344km-salonpl-1wl-serwis-2013r-ID6yiFE5.html#89dec66d97 Za 115 jakby poszedl, opłaca się? Był malowany zderzak w aso obtary bez szpachli podobno, dolna czarna łyżwa w przednim zderzaku jest w jednym miejscu pęknięta, właściciel powiedział że zgodzi się wymienić na swoje ac na nową w aso więc git i ranty felg też troche poobcierane. Czy mieszka ktoś tam w okolicy żeby mógł go oblukać dokładnie oczywiście za opłatą? Nismo jest w miejscowości Płock, a ja jestem z Krakowa:) Edytowane 25 Marca 2016 przez milordess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Fajna sztuka bierz zanim ktoś Ci ją sprzatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Z ciekawosci to mamy na forum jakies 370Z Nismo juz? Bo ja nie kojarze nikogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Fajna sztuka bierz zanim ktoś Ci ją sprzatnie No na zdjęciach wszystkie auta są fajne a już sie kilka razy przejechałem po idealną sztuke która była jednak tu robiona, tam robiona i wgl sami wiecie jak to jest z tymi super okazjami:) Edytowane 25 Marca 2016 przez milordess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 po pierwsze nie łyżwa tylko dyfuzor po drugie cały zderzak trzeba by wymienic a nie w Twoim mniemaniu dokładkę po trzecie trzeba by być debilem by nie kupić za 115 i pytasz czy by sie opłacało po 4te samochód nie ma więcej jak 2,5 roku a podejrzewam ze 2 z kawałkiem byłem na torwarze w 2013 czerwcu kiedy było Nismo wprowadzone do Europy i raczej wątpliwe ze kupił czerwiec lipiec sierpień ale to nie istotne na marginesie jest to model 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dogadaj się ewentualnie z Kaktussem może jakby miał czas i chec to by Ci ją oblukal. Ale pamiętaj ze długo może nie postac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ale wydaje mi sie ze 370 nismo nigdy nie bedzie takim rarytasem jak 350 nismo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Dogadaj się ewentualnie z Kaktussem może jakby miał czas i chec to by Ci ją oblukal. Ale pamiętaj ze długo może nie postac no właśnie, dobry pomysł napisałem do niego. Może się zgodzi:) po pierwsze nie łyżwa tylko dyfuzor po drugie cały zderzak trzeba by wymienic a nie w Twoim mniemaniu dokładkę po trzecie trzeba by być debilem by nie kupić za 115 i pytasz czy by sie opłacało po 4te samochód nie ma więcej jak 2,5 roku a podejrzewam ze 2 z kawałkiem byłem na torwarze w 2013 czerwcu kiedy było Nismo wprowadzone do Europy i raczej wątpliwe ze kupił czerwiec lipiec sierpień ale to nie istotne na marginesie jest to model 2014 no cena bardzo ciekawa, napisałem łyżwa bo tak mi goście z tego salonu opisali ten element i powiedzieli że można go wymienić, tym się sugerowałem:) Edytowane 25 Marca 2016 przez milordess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 No no spoko ale z 2 strony jak jesteś zainteresowany to pewnie i tak musiałbyś wpaść bo co Kaktuss zobaczy? Głównie blacharke a najlepiej byłoby zrobić od razu jakiś przegląd przejechać się itp choć wiadomo ze na typowym przeglądzie w ASO tez się wszystkiego nie dowiesz. Na 1 rzut oka warto odwiedzić Płock mimo że masz kawałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) no więc przede wszystkim chciałem podziękować Kaktussowi, ponieważ bezinteresownie się zgodził pojechać i obejrzeć Nismo, jestem jego dłużnikiem:) Po jego oględzinach i rozmowie z nim stwierdziliśmy że zetka godna uwagi w tej cenie, choć trochę jednak mnie odpycha fakt że zderzak przedni najlepiej wymienić(pęknięty dolny dyfuzor), ponoć zrobi to właściciel na swoje AC tak jak pisałem wcześniej no mniejsza o to, z błotnikiem i drzwiami było coś robione/malowane(drzwi lakier podobno napylony żeby się odcień zgadzał z błotnikiem, aktualnie drzwi mają 200-300u, blotnik chyba tez jak dobrze zrozumialem, po srubach widac ze byl odkrecany. Reszta auta ok 70u lakier, o felgach wspominałem wcześniej już. Silnik ładnie pracuje, nie ma luzów na kierownicy. Edytowane 25 Marca 2016 przez milordess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Wiec czeka Cię wycieczka do Płocka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hej. Nie ma za co. No i: Prawie wszystko sie zgadza, tylko lakier wszedzie 90-110 micronow, we wnece drzwi ok 50micronow z obu stron, czyli oryginal, przetarty byl nie zderzak a blotnik prawy i naprawiany w ASO a drzwi pocieniowane. Przedni zderzak... Malo widoczne uszkodzenie, ja bym zglosil AC, wzial kase i nie naprawial. To jakies 10tys do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 10 tys na dobre piwo dla Mariusza fajnie ze sprawdziłes coś czuje ze długo nie postoi na wystawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 prosta decyzja - wsiadaj w pociąg i wracaj w druga stronę autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Tez bym tak zrobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ale gdzie? Heheheh, do Płocka? Pociagiem...? A to mnie rozbawiles hehhe. Tu sie nie da, uwielbiam moje miasto, ale wk***ia mnie to że żeby pojechac gdzies pociągiem trzeba najpierw pojechac do Kutna 50KM, bo nas omijaja wszelkie szlaki kolejowe i autostrady zreszta tez! Zenada normalnie. Chyba ze cysterna kolejowa do Orlenu...to dojedziesz... No ale to tyle na temat Płocka... A tak serio Nissmo jest w leasingu jeszcze, wiec wykup i formalnosci ok 2tyg. potrwają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Hehe już to przerabiałem, 2 lata temu jechałem blablacar do Warszawy po moją 350z i nią wróciłem, ale byłem podjarany wtedy.. Edytowane 25 Marca 2016 przez milordess Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A gdzie swoja 350z kupowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milordess Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 A gdzie swoja 350z kupowales?No w Warszawie, nie pamiętam jaka dzielnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy23 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Z ciekawosci to mamy na forum jakies 370Z Nismo juz? Bo ja nie kojarze nikogo Jakiś kolega z Poznania chwalił się niedawno nówką, gdzieś był temat nawet założony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi