FatherJoe93 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Siemaneczko wszystkim!Posiadaczem zetki jestem od pół roku.Nissanem jeżdżę na co dzień więc jakoś nie bardzo jestem zwolennikiem gleby. Samochód został sprowadzony w totalnej serii na felgach od 35th o ile dobrze mi wiadomo Nic wielkiego się nie zapowiada bo póki co budżet trochę ograniczony ale to co wleciało na tą chwile to tak:-felgi Tenzo-R model Dc-5 version 1 19' z oponami toyo proxes przód 245/35, tył 285/35 (kupione od użytkownika forum mmati9 - dzięki wielkie stary!)- Aby felgi nabrały lepszego wyglądu zmieniłem oryginalne nakrętki na d1 spec 6cm w kolorze czerwonym.- Ostatnio wleciały także customowe diekielki (własny pomysł) co według mnie fajnie dopełnia całość- Została przyciemniona szyba tylna oraz '' trójkąty'' + naklejka na szybę własnego projektu. - Tylne lampy lekko przyciemnione foliąCo do wizualnych rzeczy to niestety na razie tyle. W planach jeszcze jest pomalowanie plastidipem znaczków na czarno,dokładka zderzaka przód i tow hook. Silnik, zawieszenie i wydech na tą chwile totalna seria.Co do wnętrza to ostatnio w miejsce tego beznadziejnego i niepraktycznego schowka zamontowałem tablet. W planie jest jeszcze zakup lepszego radia oraz obszycie foteli czerwoną nicią oraz wyszycie '' Z '' na zagłówkach.W sumie to tyle, mam nadzieje, że moja Zetka się wam spodoba. Z czasem jak wlecą kolejne modyfikację na pewno będę wrzucał więcej zdjęć i informował. Szerokości wszystkim Ps: do zdjęć dorzucam jeszcze moją walentynkową fotkę , Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 no i spoko. powodzenia i dobrej zabawy z Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tablecik fajnie wygląda, a jeszcze coś takiego na nim postawić to już by było mistrzostwo Puszka + czujniki + apka na androida i:http://zada-tech.com/products/multi-gauges/android-based-monitoring-system-gauges http://zada-tech.com/products/multi-gauges/7-full-colour-tft-ips-graphical-lcd-multi-gauge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Bezawaryjności życzę , no i niech się felgi dobrze sprawują i prezentują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatherJoe93 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Witam , parę dni temu sprawiłem sobie taki bajer. Według mnie duży plus jeśli chodzi o wyglądu zetki z przodu Nie są to nasadki za 150-400zł z aliexpress lecz zwykła folia. Koszt wykonania i oklejenia całe 30zł haha a oko cieszy - oceńcie sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 yyyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.