hugh_h Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 robiłem krótkie testy z rożnym kątem, nie wiem jak wpływ na spalanie ale na moc nie zauważyłem. rozmawiałem z jednym pompiarzem, ma stół do tej pompy i generalnie jest chętny zerknąć - póki co wymieniam filtry i zawory jeszcze muszę posprawdzać co tam u nich słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 rozmawiałem z jednym pompiarzem, ma stół do tej pompy i generalnie jest chętny zerknąć To pięknie !!!! ,mam nadzieje że diabeł "kręci" w pompie , reszta osprzętu po mojemu jest git!, ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dziękuję za rady ale zwracam uwagę że spalanie wzrosło tak po prostu a nie bo coś zmieniłem itp. Na razie filtry wymienione przejadę z 200km żeby zobaczyć czy cokolwiek się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi