Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wahacze a tuleja

pieto83

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Byłem dzisiaj u mechanika i okazało się że nie mam tulei na wahaczach z przodu (dolne).

Gościu mi powiedział że muszę wymienić całe wahacze, że tulei się nie wymienia.

Na moje oko się wymienia.

Pytanie Kto ma racje?

Tuleje wahaczy można wymienić. U siebie miałem dwie podmieniane. Mój Mechanik mówił, że nie jest to najmilsza czynność ale da się to zrobić. :)

Tutaj masz różne tulejki do Zetki: 

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=tuleja+350z&bmatch=base-relevance-uni-1-2-0229

Pozdrawiam. 

Tuleje się wymienia :P nie wiem jak to przeczytałem że o sworzniu myślałem. Sory za wprowadzanie w błąd

a tuleje w górnym wahaczu ktoś wymieniał? ten w krztałcie litery U. Warsztat mi narzeka że aluminium i moga być kłopoty.. ocb?
Co do Wahacza dolnego tylnego w zawieszeniu z przodu auta to sworzni podobno nie da się wymienić.

a tuleje w górnym wahaczu ktoś wymieniał? ten w krztałcie litery U. Warsztat mi narzeka że aluminium i moga być kłopoty.. ocb?

Co do Wahacza dolnego tylnego w zawieszeniu z przodu auta to sworzni podobno nie da się wymienić.

Z przodu wszytkie wachacze są aluminiowe a bez problemu się w nich wymienia, tak samo jak tylne zwrotnice...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...