pieto83 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Cześć, Byłem dzisiaj u mechanika i okazało się że nie mam tulei na wahaczach z przodu (dolne). Gościu mi powiedział że muszę wymienić całe wahacze, że tulei się nie wymienia. Na moje oko się wymienia. Pytanie Kto ma racje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Tuleje wahaczy można wymienić. U siebie miałem dwie podmieniane. Mój Mechanik mówił, że nie jest to najmilsza czynność ale da się to zrobić. Tutaj masz różne tulejki do Zetki: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=tuleja+350z&bmatch=base-relevance-uni-1-2-0229 Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Dolny tylny się nie wymienia, trzeba cały wahacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ja u siebie wymieniałem na poliuretanowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Tuleje się wymienia nie wiem jak to przeczytałem że o sworzniu myślałem. Sory za wprowadzanie w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 a tuleje w górnym wahaczu ktoś wymieniał? ten w krztałcie litery U. Warsztat mi narzeka że aluminium i moga być kłopoty.. ocb?Co do Wahacza dolnego tylnego w zawieszeniu z przodu auta to sworzni podobno nie da się wymienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Sworzni nie ale tuleje się da. Ja mam wymienione wszystkie tuleje na poliuretan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 a tuleje w górnym wahaczu ktoś wymieniał? ten w krztałcie litery U. Warsztat mi narzeka że aluminium i moga być kłopoty.. ocb? Co do Wahacza dolnego tylnego w zawieszeniu z przodu auta to sworzni podobno nie da się wymienić. Z przodu wszytkie wachacze są aluminiowe a bez problemu się w nich wymienia, tak samo jak tylne zwrotnice... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.