ajed Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nie mam jeszcze QQ (odbiór za 1-2 m-ce) i tak się zastanawiam - da się podłączyć jeden telefon kablem po USB (do obsługi NC) a drugi po BT do odbierania i wykonywania połączeń? Oba podłączone w tym samym czasie. Mam iPhone'a i jak wiadomo dostęp do NC wyłącznie przez kabel USB. A to nie jest zbyt wygodne. Szukam więc rozwiązania zastępczego. Testował to ktoś z Was? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Nie da się. NC2 może w tym samym czasie obsługiwać tylko jeden telefon. Zarejestrowanaych może być kilka i możesz ręcznie przełączać się pomiędzy nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajed Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Tak myślałem. Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.