arturs Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Witajcie.. działa wam przyzwoicie parowanie telefonu z radiem jako zestaw głośnomówiący? mnie do szału doprowadza komunikat "Parowanie nieudane" i konieczność nowego parowania telefonu, czasem kilka dni jest ok, czasem co włączenie się wywala.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert406 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 W moim bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Chyba powinniście ustalić kto ma jakie radio,bo o ile pamiętam, to w dziale QQ tez był podobny temat i problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
howser Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Parę razy zdarzyło mi się, że po kilku tygodniach bezproblemowego parowania nagle telefon nie chciał się podłączyć. Nie było żadnego komunikatu w stylu "parowanie nieudane", po prostu radio i telefon nie widziały siebie nawzajem. Wydaje mi się, że wina jest po stronie telefonu, bo za każdym razem sytuację ratowała następująca procedura: wyłączenie radia -> usunięcie radia z zapamiętanych w telefonie urządzeń -> wyłączenie bluetooth w telefonie -> restart telefonu -> włączenie radia -> włączenie bluetooth w telefonie -> wpisanie kodu parowania z radia. Po tej procedurze mam spokój na następne kilka tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borygo Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 To nie jest wina telefony jak twierdzi Nissan, ale ich radia. Takie coś jak "zgubienie" telefonu występuje co jakiś czas i też mnie denerwuje. Ja to robię tak, że usuwam parowanie z radia i telefonu. Parkuję i następnym razem jak wsiadam (po minimum 10 minutach - samochód musi się na dobre wyłączyć) już nie ma problemu z parowaniem telefonu. Efekt taki występował na dwóch różnych telefonach, więc niech ci z Nissana nie wciskają kitów, że to problem z telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.