Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Towar z USA

TheMan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Koledzy! 
Zakładam nowy temat ponieważ nadarzyła mi się za***ista opcja darmowej wysyłki oraz ominę cło  :devil: i potrzebuję szybko info. 

Przeglądałem tematy i raz ludzie piszą, że kolektory Stillena są spoko...innym razem, że są słabe... :warning:

Także może ktoś napisałby klarownie, jakie części warto byłoby sobie przywieźć także oprócz kolektorów aby były przyrosty mocy ?

Dzięki za pomoc ;)

Ja mam stilleny i sobie chwalę. Niestety nie zdążyliśmy dokonać pomiaru na hamowni co one dają. W jaki sposób masz darmowa wysyłkę i bez cła?

Coobcio mówił ze są to najlepsze z krótkich kolektorow

Łukasz, to nie zwlekaj :D tylko szybko rób pomiar :P

Koleżanka, pracuje przy koniach w stanach i będą jechać na zawody do UK i PL ( jakieś tiry, bardzo duzy transpor ) i mogą mi zabrać na pakę ;)

A ja 2 razy zamawiałem paczkę przez Polemara z Chicago... raz lotniczą, raz morską... tanio i cła jeszcze nie było :P

Madmen to miałeś szczęście bo ja zamawialem z 6 razy i tylko raz bez cła. Chyba ze brałeś towary małej wartości nie objete clem albo paczki były małe i nie wzbudzały podejrzen

• 9 miesięcy temu...

Podepnę się do pytania, widziałem dziś w warsztacie zetkę z takimi, wyglądały odjazdowo ;) Ciekawi mnie czy podejdą do przedlifta, widziałem filmik na którym gość zakładał je do przedlifta ;) Zastanawia mnie też czy jest w nich możliwość ustawienia przesłony odpowiednio 

To chcesz moc zwiekszac czy swiecic inaczej? ;)

Prawie wszystko tam taniej wyjdzie niz u nas, nawet eksploatacyjne rzeczy. Jak masz mozliwosc to bierz co popadnie. Ja wszystko do swojego kupilem tam i w kontenerze mi kumpel przewioz bez kosztow transportu i cla (kupil tam auto i przewozil). W moim temacie prezentacji jest lista.

To sa reflektory dostępne u na na allegro za około 2300 zł. Z tego co wiem to nie maja samopoziomowania tylko do ręcznej regulacji. Pasować będą ale nie będą spełniać wymogów polskiego prawa

To chcesz moc zwiekszac czy swiecic inaczej? ;)

Prawie wszystko tam taniej wyjdzie niz u nas, nawet eksploatacyjne rzeczy. Jak masz mozliwosc to bierz co popadnie. Ja wszystko do swojego kupilem tam i w kontenerze mi kumpel przewioz bez kosztow transportu i cla (kupil tam auto i przewozil). W moim temacie prezentacji jest lista.

Temat odgrzebany. W międzyczasie zmieniła się koncepcja i zrobiłem wydech na przepustnicach  :icecream:

Podepnę się do pytania, widziałem dziś w warsztacie zetkę z takimi, wyglądały odjazdowo ;) Ciekawi mnie czy podejdą do przedlifta, widziałem filmik na którym gość zakładał je do przedlifta ;) Zastanawia mnie też czy jest w nich możliwość ustawienia przesłony odpowiednio 

Podejdą bez problemu :) 

To sa reflektory dostępne u na na allegro za około 2300 zł. Z tego co wiem to nie maja samopoziomowania tylko do ręcznej regulacji. Pasować będą ale nie będą spełniać wymogów polskiego prawa

Jak chcesz być już tak skrupulatny, to nawet byle jakie felgi założysz które nie są seryjne - są niezgodne z prawem i nie maja homologacji. 

Lampy są za***iste  :devil:

Nie zauwazylem ze to odgrzany kotlet! ;)

Ale jak o wydechu mowimy to... Ja bede za niedlugo robil caly w GT Performance - od test pipe po koncowki. Jak masz dokladnie u siebie zrobiony? Masz jakis plug&play czy tez robiles customowy? Filmiki z dzwiekiem?

Odgrzany ale zawsze warto pytać ;) Powiedzcie czy macie jakiś patent albo sprawdzone sklepy na ściąganie części ze stanów ? Chciałbym na wiosnę sprezentować sobie spoiler, niestety w Polsce to tak ciężko coś kupić (a może ja źle szukam no to mnie poprawcie) więc pozostaje chyba tylko ściągać ze stanów ? może coś w EU ? Poza spoilerem firmy na G który jest prześliczny podoba mi się jeszcze coś takiego http://www.duraflexbodykits.com/2003-2008-nissan-350z-2dr-coupe-duraflex-rear-wing-trunk-lid-spoiler-piece-duraflex-107696-p-382346.html, reszta jakoś nie podchodzi.. a może mało widziałem. Skąd braliście spoilery i wszystkie inne dyfuzory do swoich maszyn ? Może ktoś ma na zbyciu jakiś spoilerek ? :) 

najprościej w usa. Jest tam największy wybór, paczki zawsze dochodzą, tylko niektórzy sprzedający mają kosmicznie drogie ceny przesyłek

Ebay.com tam najlepiej poszukac, a wysylka do PL przez kogos kto jest w usa (np Ja) to pewnie kolo 100$ bo duze pudlo i to paczka morska czyli kolo miesiaca czekania

Sent from my 2PQ93 using Tapatalk

Jak cos to znajomy robi laminaty, do zetki ma narazie tylko rocket bunny. Jak by ktos chial sama lotke ducktaila, zderzak albo cale rb to moge dac kontakt.

Jak cos to znajomy robi laminaty, do zetki ma narazie tylko rocket bunny. Jak by ktos chial sama lotke ducktaila, zderzak albo cale rb to moge dac kontakt.

A może do g35c coś potrafi zrobić?

• 2 tygodnie później...

Pytam, bo jest szansa ze będziemy to odbijać. Bedzie taniej i nie trzeba będzie ściągać z zagranicy. Mozecie tez podesłać jakieś inne fajne body czy same lotki zderzaki itd.