TheMan Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Koledzy! Zakładam nowy temat ponieważ nadarzyła mi się za***ista opcja darmowej wysyłki oraz ominę cło i potrzebuję szybko info. Przeglądałem tematy i raz ludzie piszą, że kolektory Stillena są spoko...innym razem, że są słabe... Także może ktoś napisałby klarownie, jakie części warto byłoby sobie przywieźć także oprócz kolektorów aby były przyrosty mocy ? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 silnik LS2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ja mam stilleny i sobie chwalę. Niestety nie zdążyliśmy dokonać pomiaru na hamowni co one dają. W jaki sposób masz darmowa wysyłkę i bez cła? Coobcio mówił ze są to najlepsze z krótkich kolektorow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Łukasz, to nie zwlekaj tylko szybko rób pomiar Koleżanka, pracuje przy koniach w stanach i będą jechać na zawody do UK i PL ( jakieś tiry, bardzo duzy transpor ) i mogą mi zabrać na pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmen Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 A ja 2 razy zamawiałem paczkę przez Polemara z Chicago... raz lotniczą, raz morską... tanio i cła jeszcze nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 theman a jaka cena za to wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Madmen to miałeś szczęście bo ja zamawialem z 6 razy i tylko raz bez cła. Chyba ze brałeś towary małej wartości nie objete clem albo paczki były małe i nie wzbudzały podejrzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 23 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 https://conceptzperformance.com/depo-blacked-out-bi-xenon-projector-headlight-set-nissan-350z-03-08-z33-315-1162pxush2_p_17221.php Czy ktoś ma te lampy, lub orientuje się czy warto brać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Podepnę się do pytania, widziałem dziś w warsztacie zetkę z takimi, wyglądały odjazdowo Ciekawi mnie czy podejdą do przedlifta, widziałem filmik na którym gość zakładał je do przedlifta Zastanawia mnie też czy jest w nich możliwość ustawienia przesłony odpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 To chcesz moc zwiekszac czy swiecic inaczej? Prawie wszystko tam taniej wyjdzie niz u nas, nawet eksploatacyjne rzeczy. Jak masz mozliwosc to bierz co popadnie. Ja wszystko do swojego kupilem tam i w kontenerze mi kumpel przewioz bez kosztow transportu i cla (kupil tam auto i przewozil). W moim temacie prezentacji jest lista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silv3r Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 To sa reflektory dostępne u na na allegro za około 2300 zł. Z tego co wiem to nie maja samopoziomowania tylko do ręcznej regulacji. Pasować będą ale nie będą spełniać wymogów polskiego prawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 To chcesz moc zwiekszac czy swiecic inaczej? Prawie wszystko tam taniej wyjdzie niz u nas, nawet eksploatacyjne rzeczy. Jak masz mozliwosc to bierz co popadnie. Ja wszystko do swojego kupilem tam i w kontenerze mi kumpel przewioz bez kosztow transportu i cla (kupil tam auto i przewozil). W moim temacie prezentacji jest lista. Temat odgrzebany. W międzyczasie zmieniła się koncepcja i zrobiłem wydech na przepustnicach Podepnę się do pytania, widziałem dziś w warsztacie zetkę z takimi, wyglądały odjazdowo Ciekawi mnie czy podejdą do przedlifta, widziałem filmik na którym gość zakładał je do przedlifta Zastanawia mnie też czy jest w nich możliwość ustawienia przesłony odpowiednio Podejdą bez problemu To sa reflektory dostępne u na na allegro za około 2300 zł. Z tego co wiem to nie maja samopoziomowania tylko do ręcznej regulacji. Pasować będą ale nie będą spełniać wymogów polskiego prawa Jak chcesz być już tak skrupulatny, to nawet byle jakie felgi założysz które nie są seryjne - są niezgodne z prawem i nie maja homologacji. Lampy są za***iste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GodISmE Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie zauwazylem ze to odgrzany kotlet! Ale jak o wydechu mowimy to... Ja bede za niedlugo robil caly w GT Performance - od test pipe po koncowki. Jak masz dokladnie u siebie zrobiony? Masz jakis plug&play czy tez robiles customowy? Filmiki z dzwiekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3dbe Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Odgrzany ale zawsze warto pytać Powiedzcie czy macie jakiś patent albo sprawdzone sklepy na ściąganie części ze stanów ? Chciałbym na wiosnę sprezentować sobie spoiler, niestety w Polsce to tak ciężko coś kupić (a może ja źle szukam no to mnie poprawcie) więc pozostaje chyba tylko ściągać ze stanów ? może coś w EU ? Poza spoilerem firmy na G który jest prześliczny podoba mi się jeszcze coś takiego http://www.duraflexbodykits.com/2003-2008-nissan-350z-2dr-coupe-duraflex-rear-wing-trunk-lid-spoiler-piece-duraflex-107696-p-382346.html, reszta jakoś nie podchodzi.. a może mało widziałem. Skąd braliście spoilery i wszystkie inne dyfuzory do swoich maszyn ? Może ktoś ma na zbyciu jakiś spoilerek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 najprościej w usa. Jest tam największy wybór, paczki zawsze dochodzą, tylko niektórzy sprzedający mają kosmicznie drogie ceny przesyłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ebay.com tam najlepiej poszukac, a wysylka do PL przez kogos kto jest w usa (np Ja) to pewnie kolo 100$ bo duze pudlo i to paczka morska czyli kolo miesiaca czekania Sent from my 2PQ93 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Jak cos to znajomy robi laminaty, do zetki ma narazie tylko rocket bunny. Jak by ktos chial sama lotke ducktaila, zderzak albo cale rb to moge dac kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario958 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Lub cos takiego, mi osobiscie sie podoba, kontakt na FB moge podac, chlopak sam je robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak cos to znajomy robi laminaty, do zetki ma narazie tylko rocket bunny. Jak by ktos chial sama lotke ducktaila, zderzak albo cale rb to moge dac kontakt. A może do g35c coś potrafi zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 A może do g35c coś potrafi zrobić? potrafic potrafi, tylko najpierw musi miec część na odbitke a i jeszcze zeby to pare osob kupilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_211 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 piotrek juz ma w ofercie do g35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Był by ktoś chętny na body nismo v1 lub v2 lub jego poszczególne cześci (zderzak przedni tylny, progi, lotka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 25 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 ja na zderzak v2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpl1337 Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Pytam, bo jest szansa ze będziemy to odbijać. Bedzie taniej i nie trzeba będzie ściągać z zagranicy. Mozecie tez podesłać jakieś inne fajne body czy same lotki zderzaki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudyvolt Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 ile orientacyjnie wyniósłby komplet (zderzak przód, tył i progi)? mi się marzy przód V3 ale tył już jest przesadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi