karibox1 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Chciałbym podzielić się kilkoma rozwiązaniami, które chciałbym wprowadzić do swojego xa ale nie mam odwagi. Ten czarny misio to mój ideał xa. Sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtgor Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Bożhe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 wstrzymam się zatem jeszcze z przeróbką..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Ten kot przy dodaniu gazu miauczy...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalleanka Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ten kot przy dodaniu gazu miauczy...?? Nie, ma bardziej odpowiedzialną rolę. Podobnie jak tu: http://www.videoman.gr/pl/81161. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dobre i jakżeż praktyczne .....!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Chłopaki ja tu czekam na plusiki..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Plusika za pomysł.,który mnie powala ale i zachwyca zarazem masz, ale piszesz że się wstrzymujesz, ja bym się nie zastanawiał..............??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 o i to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.