wook Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam, W k12 są podobo 2 lambdy, dzisiaj odczytałem błędy i mam P0031 i P0011 ( rozrząd wymieniałem jakieś 8kkm temu ?! ) Moje pytanie brzmi, którą lambdę trzeba wymienić? czy one sa takie same? Jak dzwonie po sklepach i pytam o lambde to mówią że jest tylko 1 rodzaj do k12. No i już nic nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 warto nieraz użyć szukajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ave Tino Opublikowano 22 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Mi kiedyś palił się check, na diagnostyce facet powiedział że wyskakuje błąd obu lambd ale kazał wymienić tylko pierwszą bo druga może wyrzucać blad przez spalona grzałkę pierwszej sondy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.