Michal1511 Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Hej, gdzie można kupić na wymianę gumowe guziki od otwierania samochodu? I jaką baterię trzeba kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 http://allegro.pl/nissan-almera-tino-micra-p11-kluczyk-obudowa-pilot-i5059626995.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigma3 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2017 Witam Dałem do naprawy kluczyk gościowi i w jednym poszli dobrze a w drugim sprawa się pogorszyła bo pomimo wymiany mikro wyłączników i dobrej baterii nie działa centralny na tym felernym kluczyki .Czy mógł się rozkodować a jeśli tak to jak go ponownie zakodować? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven48 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgodnie z tym, co napisano juz wczesniej w innym watku - sześciokrotnie w ciągu 10 sekund wlaczyc i wylaczyc stacyjke - konczac w stanie OFF. Po 2 sekundach Almerka blysnie kierunkowskazami. Teraz mamy 2 minuty na zaprogramowanie pilotow. I musimy zrobic ta czynnosc ze wszystkimi, bo pozostale przestana dzialac. W pilocie wciskamy klawisz otworz i trzymamy, a drugim palcem jednoczesnie klikamy trzykrotnie klawisz zamknij. Na koniec puszczamy klawisz otworz. Almerka powinna potwierdzic programowanie blysnieciem kierunkowskazow. To samo robimy z kolejnymi kluczykami, ktore maja otwierac nasze auto. Konczymy wlaczajac zaplon. Centralka wychodzi z trybu programowania. Znalezione gdzieś na forach. Programowałem tak swój. Na początku pilot mi nie chciał działać po naprawie ale okazało się, że miałem na odwrót wsadzoną baterię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.