Bayes Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 W szyberdachu są dwa flokowane zaczepy i dwa gwintowane otwory. Mniemam, że coś tam kiedyś było/miało być -- jakaś żaluzja, blenda, zasłona? Ktoś ma fotkę jak to, co się tam montuje, wygląda? Jeśli to blenda przeciwsłoneczna, to nawet by się przydała -- można to gdzieś dostać jeszcze? Nawet nie wiem co wpisać na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo_k2 Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Rzadko spotykany element, na forum kiedyś ktoś miał to w zmocie na bazie Terrano i sprzedał tą zasłonę. Ja osobiście widziałem to raz w życiu. Największe szanse sa znaleźć to z jakiejś wypasionej V6 przeznaczonej na części. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Jak jutro nie zapomnę to zrobię kilka fotek jak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pltz Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Najpierw się wsuwa, potem przykręca. Wyglądają te mocowania jak na zdjęciu, zdziwiłem się, że nawet zamiescili na tym 'daszku' instrukcję Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 dokładnie mam taką samą. ciężko to dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 To już nie muszę robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.