Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przełącznik wciskany na desce do czego służy?

Gość junge

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli na spodzie tegoż przełącznika nie ma jakichś danych, które pomogły by w rozszyfrowaniu jego przeznaczenia, to niestety będziesz musiał jak w bajce, o ile taką znasz,  po nitce do kłębka. Może dodatkowy, wentylator, antyradar, dodatkowe oświetlenie, kamerka, można jedynie gdybać.........??? 

Znajdź element do którego ten przełącznik jest podłączony, zrób zdjęcie i wrzuć na forum. Na pewno nie jest to standardowe wyposażenie w D40 a na webasto nie wygląda.

taki włącznik może służyć do każdej dodatkowej rzeczy z reguły będzie to szło to dodatkowego przekaźnika i bezpiecznika  

prawdopodobnie to jest  do jakiś świateł aftermarket np. do jazdy drogowej LED, lub inne światła off road, halogeny, HID, 

Witam,

do czego służy taki przełącznik na desce. Kupiłem auto ale poprzedni właściciel tez nie wiedział do czego to służy?

U mnie taki sam jest do ogrzewania szyby tylnej w hardtopie. Ale tak jak koledzy napisali może być tez do innych funkcji.

Dokladnie taki sam mam do oswietlenia na dachu,idz po kablu to znajdziesz co jest na koncu tak jak pisali przedmowcy.

miejmy nadzieje że użytkownik zakładający ten temat potrafi się poruszać po nitce do kłębka, a samo założenie tematu nie było przyczyną że przewód został ukryty w okablowaniu samochodu i stąd ten temat.

Bo jak się okaże że to proste jak drut idący z pedału gazu do manetki przepustnicy to...

Poczekajmy a może będzie nam dane dowiedzieć się co kryje się na końcu tegoż kabelka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...