Bayes Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Panowie, tragedia. Zostałem uziemiony U TEŚCIOWEJ. Wiecie, że sprawa jest poważna. Strzelił giętki przewód hamulcowy prawy przód, na łączeniu. Trzeba to jak najszybciej ogarnąć, bo zostanę zagadany na śmierć. Pytanie ważne: od czego jeszcze będzie pasował taki przewód? Chociaż prowizorycznie, żebym się wyrwał z kleszczy. Pytanie dodatkowe: są tu jakieś dobre dusze z lubuskiego? Rzecz się stała w Zielonej Górze. Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Odkręć miedziany przewód zagnij go i zaklep młotkiem jak na jedno koło ci nie będzie hamować to też dojedziesz do domu Wesołych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 a przewód to chyba ten Kupisz w Inter Cars nr katalogowy C81531ABE cena w detalu około 75zł Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayes Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Dzięki panowie, udało się jakoś, nawet na tym łączeniu, ten przewód zaślepić, dojechałem jakoś do domu, zgodnie z sugestią Enzo. Dziękuję SNAKE za podpowiedź, to wygląda na to. Czy ktoś wie, czy (i gdzie) istnieje wersja w oplocie? Edytowane 29 Marca 2016 przez Bayes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 a oplot metalowy w jakim kolorze sobie kolega życzy? pytam powaźnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayes Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Musi być kolorowy? Kolor jakiś nie rzucający się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 np czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayes Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) A kolega SNAKE zajmuje się takimi rzeczami? Edytowane 29 Marca 2016 przez Badger1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayes Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Tak czy inaczej, zamówiłem już zwykłe przewody, bez oplotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 z sensownych firm to chyba Corteco robi niby to samo ci inne zamienniki ale jakoś ta guma poważniejsza .. zaklepywanie przewodów miedzianych to stara metoda ale niestety droga w jedną stronę Polecam też na prostej drodze blisko warsztatu czy garażu czy domu raz na czas dać ostro w pedał nawet na mokrym łatwiej też zauważyć czy wszystkie biorą równo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A kolega SNAKE zajmuje się takimi rzeczami? Takimi i innymi , niestety nie od ręki, na przewody w oplocie trzeba trochę poczekać, jeśli jest czas to nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 30 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Tak wracając do meritum - przewód z opla podchodzi bez problemów - (płaciłem 37zł) - z tym że nie pamiętam z jakiego - w sklepie mi dobrali na poczekaniu jak przyniosłem stary - do terrano trzeba było czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayes Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 SNAKE, jak wciąż byłbym takim wynalazkiem zainteresowany. Poza tym przemyślałem trochę i wydaje mi się że oplot bez koloru, czyli matowo-srebrny byłby praktyczniejszy, bo widać by na nim było ewentualne przetarcia itp. W załączniku drut - czyli wkręcony do oporu w końcówkę przewodu haczyk do wieszania rzeczy na ścianie i zaciśnięty opaską. Przepraszam za jakość, ale miałem pod ręką tylko kalkulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bayes Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Kolega SNAKE takie przewody w oplocie zmajstrował, że fiu fiu.Polecam tego kontrahenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 (edytowane) Dzięki Bayes Jakby co jeszcze 2szt leżą na półce, jak ktoś chętny to zapraszam takie o Jakby co to nadal je mam Edytowane 21 Kwietnia 2016 przez SNAKE4X4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi