jacek88 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 monika99 aż tak bardzo qq się sypie że byś chętnie do laguny wróciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie w rzecz, powiedzialam tylko, ze pewnych udogodnien z laguny mi tutaj brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Niektórzy tego oczekują bo podobno w Lagunie tak jest/było. @m133 zgadza się? Ale m133 pisał o wyłączeniu zapłonu (wyłączeniu silnika). Ryglowanie drzwi po odejściu od samochodu jest stosowane, np. w Renault. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A60 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie przesadzajcie z ta Laguna 2, jezdzilam nia 8 lat okolo i chetnie bym do niej wrocila i tak jak pisal ktos wczesniej, kiedy auto utracilo kontakt z kluczykiem-pilotem (okolo15 m) zamykaly sie wszystkie szyby i drzwi,,,,, J11 poszedl w kierunku archaizmu pod tym wzgledem. Potwierdzam jako użytkownik Laguny 2 przez 12 lat. A według mnie informacje o nadmiernej awaryjności to bajki - ja byłem z samochodem w naprawie tylko 3 razy przez 12 lat. Według mnie to nie marka tylko egzemplarz, użytkowałem też przez 3 lata Toyotę i bardziej awaryjnego samochodu nie miałem. Ale m133 pisał o wyłączeniu zapłonu (wyłączeniu silnika). Ryglowanie drzwi po odejściu od samochodu jest stosowane, np. w Renault. Renault miał też zabezpieczenia antykradzieżowe tzn. np po "wysadzeniu" kierowcy z kluczykiem (pilotem) a auta po utracie zasięgu silnik się wyłączał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Renault miał też zabezpieczenia antykradzieżowe tzn. np po "wysadzeniu" kierowcy z kluczykiem (pilotem) a auta po utracie zasięgu silnik się wyłączał. Daj linka do tych "rewelacji". Miałem Renault, w tym m.in. z bezkluczykowym zapalaniem i jestem pewny, że nie było takiej funkcji na 100%. Mogę ewentualnie dopuścić, że się pomyliłeś i miałeś na myśli funkcję antynapadową, w które były wyposażone niektóre (rzadko) alarmy. Ale w fabryczne rozwiązania - nie uwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m133 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Sory ale ryglowanie drzwi po odejsciu od auta to jak najbardziej powinno być (w Reno prod. 2007r. bylo) ale nie ma i bede zył z tym jak pewnie z innymi niespodziankami ktore mnie czekaja . A jak tych niespodzianek bedzie duzo wiecej to po prostu zmienie . Troche luzu Panie i Panowie dowiaduje się co ma a co trzeba dorzucić aby użytkownik główny był zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi