carbomer Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Forumowicze przypominam o tym, żeby od czasu do czasu użyć zamka w drzwiach do otwarcia auta. Mój zaśniedział i nie drgną nawet w imadle, więc go rozłożyłem, oczyściłem i przesmarowałem ołówkiem. Teraz śmiga gładko i niestraszny mi padnięty pilot czy śmierć aku. Ku przestrodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 No i git Sam smarowałem teraz zamki w autach po zimie. W Xsie jeszcze się przekręcał, w fordzie potrzebny był już klucz "szwedzki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof5112 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 ja przed zimą wszystko zabezpieczałem: -uszczelki -zamki -zawiasy zamek i zawiasy nasmarowałem smarem białym suchym i zamek chodzi jak nowy z salonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.