macio85 Opublikowano 7 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgadza się, takie oznaczenie silnika... poza tym zakład który zakładał instalację również coś wspomniał, że do nowszego modelu nie polecają...ale nie wnikałem co i jak ponieważ mój to 2-1r więc jestem spokojny i w końcu oszczędzam... ;] Do nowszego modelu nie polecają, ale chodziło o T30 po liftingu czy już T31? Chcę kupić T30 ale rocznik 2005-2007 i zastanawiam się czy można montować gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam ja mam w moim x-trailu t31 2.5 instalacje od sycznia zrobilem 10 tys km i wszystko smiga spalanie 11-12 litrow instalacja lpgtech bez lubryfikatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Witam ja mam w moim x-trailu t31 2.5 instalacje od sycznia zrobilem 10 tys km i wszystko smiga spalanie 11-12 litrow instalacja lpgtech bez lubryfikatora też uważam że "kroplówka" przy dobrze wyregulowanej instalacji lpg jest niepotrzebna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tofu Opublikowano 18 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Dino przeliczał zużycie tego oleju na cykle pracy wiec jasno widać co to może posmarować wystarczy pomyśleć ile tego się zużywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Tak z innej beczki związanej z lpg... odpięcie aku spowoduje reset sterownika i trzeba od nowa go kaliborwać? pytam tak jak bym zmieniał aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Tak z innej beczki związanej z lpg... odpięcie aku spowoduje reset sterownika i trzeba od nowa go kaliborwać? pytam tak jak bym zmieniał aku samo odpięcie aku nie powinno powodować konieczności ponownej kalibracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Komp od lpg sam sie dostraja Tylko trzeba przejechac na samej benzynie około 50km u mnie tak było po zalozeniu instalacji po 1000 km instalator lpg sprawdził wszystkie parametry i było wszystko ok nawet spalanie z 15 spadlo do 12 litrów t31 2.5 benzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebelmen Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Witam, jeśli sprawa jest aktualna to chciałem zapytać jak sprawuje się X do tej pory z instalacja LPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Jeżeli chodzi o mnie to sprawuje się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi