mazek1313 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam W mojej primerce przestała działać klima (tzn działa ale nie chłodzi) leci tylko gorące powietrze jeszcze jakiś czas temu chłodzenie działało bez problemu czynnik w instalacji jest na 99% po prostu wydaje mi sie że linka od przełączania z ciepłego na zimne sie gdzieś odczepiła ( w konsoli gdzie jest kółko do przełączania jest wszystko ok) zerwana linka nie jest bo pociągłem ją i sztywno siedziała aha jak przełącze na gorące to leci powietrze b.gorące a jak dam na zimne to leci chłodziejsze ale tylko minimalnie jeszce jedno jak włącze przycisk klimy silniczek działa bez problemu napiszcie proszę gdzie tego szukać pozdr. mazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joli02 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Sprawdz czy czujnik temperatury działa to te małe krateczki koło kierownicy Wysłane z mojego Paris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazek1313 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 zapomniałem dodać demontowałem zegary (wymiana żarówek może coś tam ?) Dzięki @Jouli02 może cos przez przypadek zerwałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.