piotrek3 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Nie wiem dla mnie to dziwne, że ASO odsyła tak często to tunera. Na ogół w ASO nie wielka maja wiedzę techniczną poza regułkami i procedurami serwisowymi ,czyli zwykłym "wymieniactwem" A żeby zrobic tunning porzadnie to juz i fachowiec i wiedza jest ku temu potrzebna-a o to ASO juz cięzko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 ASO z nazwą na "Z" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Wiem i wiem nawet o jakim ASO mowa i powiem szczerze, że załamuje mnie ten stan rzeczy.To sa niestety znamiona czasów w jakich zyjemy.Kiedyś mechanik samochodowy to musiał byc fachowiec .Teraz takich mozna zaleść jedynie w niezaleznych warsztatach.W ASO trzymają sie procedur bo musza ,inaczej utraca autoryzacje. W tych procedurach niczego nie naprawia sie -jedynie wymienia. Jak komputer pokaze ,ze dany element jest nie sprawny -to sie go wymienia.Jak wskazania komputera byly nietrafione, a czesto tak bywa, to wymienia sie dalej aż do skutku. Za wszystko wszak placi klient. Dopoki to wszystko udaje sie wykonac bez kosztowo w ramach gwarancji -to jeszcze ujdzie ale po gwarancji sens wydawania dwa-trzy razej wiecej za daną usluge wiecej niz gdzie indziej-jest bez sensu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Kol. Dąb 13, poza tematem zapytam-czy wiązkę elektryczna do haka masz z modułem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 OT zaczynasz robic balagan, w temacie o bagazniku dachowym pytasz o siatke bagaznika a tutaj 'poza tematem', 'poza tematem' napisz PM albo zaloz nowy pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 O przepraszam ale nie wiem czy to jest temat o sprzedaży konkretnego auta czy o stacjach obsługi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi