AUTSAJDER Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Witam z czego moge zalożyć przód resory do160 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 z k 160 najlepiej poszukaj w miarę dobre używki choć w tym przypadku będzie trudno , możesz kupić nowe wzmacniane tylko trochę to kosztuje rok temu kupiłem za 700 zł sztuka na przód tył był w podobnej cewnie tylko w tym przypadku musisz kupić komplet bo są wyższe od oryginału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTSAJDER Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 z k 160 najlepiej poszukaj w miarę dobre używki choć w tym przypadku będzie trudno , możesz kupić nowe wzmacniane tylko trochę to kosztuje rok temu kupiłem za 700 zł sztuka na przód tył był w podobnej cewnie tylko w tym przypadku musisz kupić komplet bo są wyższe od oryginału ok dzięki myślałem że można z czegoś dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 gdzieś tam czytałem że z lublina pasują ale ile w tym prawdy nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AUTSAJDER Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 gdzieś tam czytałem że z lublina pasują ale ile w tym prawdy nie wiem Podobno tak też mi tak sugerowali pojadę na złom i poszukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.