DonKojotte Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam mam pytanie posiasdam p11 2.0 140km 2000r kończy mi sie w w niej silnik ,posiadam stary swoj samochod sunny gti i teraz mam pytanie czy ten silnik ze skrzynia od gti bedzie mi pasowal do mojej P11 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 powinno wejść jedynie trzeba będzie zmienić przeguby albo zostawić stara skrzynię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonKojotte Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czyli co sam.słupek przerzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Czyli co sam.słupek przerzucić?Zobacz czy kolektor ten sam i wtedy będziesz wiedział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonKojotte Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Kolektoy sa oba inne , wydechowym w p11 mam lambde w sunny gti nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Przekladaj z kolektorem od GTI, mocy powinno przybyć. Co do sondy to wstawaj tuleje w portki przedłuż kabelki od sondy i będzie ścigać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 bardziej chodzi o ssący bo jak jest przepustnica z wydechowym tak jak wyżej wystarczy wspawć tulejkę do sondy jak nei ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.