hot_rider Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 witam , chciałem zamontować przycisk start engine z murano i napotkałem na problem, bo nie mam opisu okablowania orientuje się może ktoś do czego sa poszczególne przewody badz macie dostęp do schematu? kolory przewodów: czarny niebieski biały pomaranczowy szary brazowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal19880 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Kolego hot_ rider do tego star/stopa , z tego co wiem, to potrzebny jest moduł sterujacy , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Dzieki za info przelacznik zmieniłem juz na inny Tapniete przez p8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.