Sarayu Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam. Mam taki problem. Co może być przyczyna ze nie działają mi przelaczniki w drzwiach od otwierania szyb? Muszę otwierać z panelu miedzy przednimi siedzeniami... Proszę bardzo jasne odpowiedzi - jestem tylko kobieta Wysłane z mojego PMT3277_3G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wyjąć przełączniki z drzwi, rozebrać je, wyczyścić, poskładać z powrotem, założyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Wyjąć przełączniki z drzwi, rozebrać je, wyczyścić, poskładać z powrotem, założyć. W pierwszej kolejności tak jak kolega pisze sprawdzić przełączniki. Choć jeśli w drzwiach przestało działać to powodem zapewne jest wyjście ze sterownika na drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tester, tam nie ma żadnego sterownika........ To auto było projektowane przez inżyniera, a nie księgowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czyli zwyczajnie mam "wybebeszyc" drzwi przeczyscic na stykach, złożyć i powinno działać? Wysłane z mojego PMT3277_3G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 No może trochę przesadziłem z tym sterownikiem, bardziej o kostkę rozdzielającą mi chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Czyli co mam zrobić? Wysłane z mojego PMT3277_3G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W pierwszej kolejności wyłuskaj przełączniki z drzwi sprawdź podłączenie i czy do nich napięcie dochodzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Sam plastik klamki wystarczy wyszarpać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarayu Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Potrzebny mężczyzna... Na juz... Który to ogarnia... Wysłane z mojego PMT3277_3G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi