buKKa Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam. Posiadam Nissana Primere rok 1999 z ksenonami i chcę go zarejestrować w Polsce. Do tego muszę mieć lampy europejskie by spełniały standardy. Czy możliwe jest w tych lampach zmienienie ich kątów świecenia czy muszę zainwestować w nowe lampy? Liczę na waszą pomoc! Z góry dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 W niektorych angielskich poliftowych lampach (bo takie pewnie masz skoro to xenony) jest dzwigienka do przedstawienia na europę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buKKa Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A można jakieś sprecyzowane informacje? Gdzie to znajdę? Bo przegrzebałem internet i zero precyzyjnych informacji na ten temat nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/1722-warszawa-i-okolice-stoleczna-grupa-nkp/page-432 post 8627 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.