marekangur Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Witam W moich planach mam podróż ścianą wschodnią od Bieszczad do Suwałk (jeżeli da radę - chociaż można zrobić tylko do Białowieży lub krócej) w terminie 01/02 07.2016r. do 14/15/07.2016r. Startuję z Wrocławia. Mam zamiar omijać "tware drogi" - tylko szutry, polne drogi, lasy, jeziora. Noclegi pod namiotem ( czasami w agroturystyce). Ktoś chętny? Może zrobimy to w parę aut? Auto - Nissan Navara D40. Mój nr tel. 887 125 887. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ciekawa propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Jeśli finiszowałbyś w okolicach Biskupca ... daj znać, mamy tam człowieka z warsztatem 4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 a i w biesach i okolicach służę pomocĄ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Też mam pomysł na taki wypad tylko wolałbym zacząć od domu a nie 500 km dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caesar Opublikowano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 To świetny pomysł. Taka jazda daje wiele satysfakcji, Jechałem tak kilka tras, ale przygotowywałem je dość długo. Potem śmigałem gościowi prze podwórko, ale to było zaplanowane i pinezki w mapę miałem wbite wcześniej. W takiej trasie od Bieszczadów do Suwałk przez 14 dni bez skrótów będzie wiele atrakcji !!! Świetny pomysł !!! (byle nie zbyt blisko granicy żeby nie porwały was "zielone ludziki") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.