janek125 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam Padł mi w aucie aparat zapłonowy (zgasłmi w czasie jazdy, nie odpala i brak iskry). Oznaczenie modelu to: 22100-82J03. Znalazłem w mojej okolicy aparat tylko o oznaczeniu 22100-82J00. Moje pytanie jest takie czy będzie on współdziałał z moim autem, czy te aparaty są ze sobą zamienne czy nie da rady zamontować tego z innym symbolem. Z góry dzięki za odpowiedź. Auto to Primera p11 1.6 105 KM 1999 r polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiug23 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie oba aparaty można zamieniać ze sobą. Ja w swojej Primerze miałem założony aparat zapłonowy o symbolu 221007J505 i taki chciałem kupić. Facet przysłał mi aparat o symbolu 221007J911. Nie miałem wyjścia, założyłem go i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek125 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Info nieoficjalne, które uzyskałem od osoby zajmującej się regeneracją. Te symbole podobno odpowiadają latom produkcji. W moim przypadku może być końcówka produkcji a ten niższy numer to początek. Zobaczy się jutro. Dam znać czy pali. Wszystko działa (a właściwie działało ale to w innym topicu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.