Almerro Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam ponownie. Jak wiadomo w naszych bestiach światła są po "30" czyli na stałym plusie. Pamiętam że tata w fordzie gdzie było tak samo, miał przez elektryka zrobiony taki myk ze mijania+pozycyjne świeciły tylko po kluczyku. Ale jak sie dało same pozycjne no to normalnie. I moje pytanie, jak tu w almerce to zrobić? Albo jak zamontować moduł do załączania świateł po odpaleniu? Co lepiej lub prościej? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buladag Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Witam ponownie. Jak wiadomo w naszych bestiach światła są po "30" czyli na stałym plusie. Pamiętam że tata w fordzie gdzie było tak samo, miał przez elektryka zrobiony taki myk ze mijania+pozycyjne świeciły tylko po kluczyku. Ale jak sie dało same pozycjne no to normalnie. I moje pytanie, jak tu w almerce to zrobić? Albo jak zamontować moduł do załączania świateł po odpaleniu? Co lepiej lub prościej? Z góry dziękuję Jaki cel ma przerabianie tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Cel pewnie taki żeby się zapalaly automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Na sklerozę wystarczy Bilobil ... no chyba, że skleroza już w najwyższym stadium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almerro Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Na sklerozę wystarczy Bilobil ... no chyba, że skleroza już w najwyższym stadium Naprawde dużo wniosłeś. Nie obyło by sie bez tego zapewne. Napewno wygodniej przez to jest, nie trzeba o tym myśleć Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Popieram, też bym chciał mieć to automatycznie w swoich autach zwłaszcza że powtarzam tą czynność manualnie ze 100 razy dziennie, a czasem i też się zapomni jak już człowiek zmęczony, na oświetlonych drogach nawet nie zauważalne że jedzie się bez świateł dopiero zerkniecie na licznik daje znać o ciemnościach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hansrpg Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ja u siebie mam światła do jazdy dziennej zasilane od przekaźnika pompy paliwa (dobre podejście było) więc możesz albo zrobić podobnie, albo własnie z tego pzrekaźnika sterować przekaźnik odcinający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.