Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Automatycznie włączające się światła po uruchomieniu silnika.

Almerro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ponownie. Jak wiadomo w naszych bestiach światła są po "30" czyli na stałym plusie. Pamiętam że tata w fordzie gdzie było tak samo, miał przez elektryka zrobiony taki myk ze mijania+pozycyjne świeciły tylko po kluczyku. Ale jak sie dało same pozycjne no to normalnie. I moje pytanie, jak tu w almerce to zrobić? Albo jak zamontować moduł do załączania świateł po odpaleniu? Co lepiej lub prościej? Z góry dziękuję :)

Witam ponownie. Jak wiadomo w naszych bestiach światła są po "30" czyli na stałym plusie. Pamiętam że tata w fordzie gdzie było tak samo, miał przez elektryka zrobiony taki myk ze mijania+pozycyjne świeciły tylko po kluczyku. Ale jak sie dało same pozycjne no to normalnie. I moje pytanie, jak tu w almerce to zrobić? Albo jak zamontować moduł do załączania świateł po odpaleniu? Co lepiej lub prościej? Z góry dziękuję :)

Jaki cel ma przerabianie tego?

Na sklerozę wystarczy Bilobil :dribble: ... no chyba, że skleroza już w najwyższym stadium :laie_67:

Naprawde dużo wniosłeś. Nie obyło by sie bez tego zapewne.

Napewno wygodniej przez to jest, nie trzeba o tym myśleć

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Popieram, też bym chciał mieć to automatycznie w swoich autach zwłaszcza że powtarzam tą czynność manualnie ze 100 razy dziennie, a czasem i też się zapomni jak już człowiek zmęczony, na oświetlonych drogach nawet nie zauważalne że jedzie się bez świateł dopiero zerkniecie na licznik daje znać o ciemnościach :)

Ja u siebie mam światła do jazdy dziennej zasilane od przekaźnika pompy paliwa (dobre podejście było) więc możesz albo zrobić podobnie, albo własnie z tego pzrekaźnika sterować przekaźnik odcinający. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...