Gość Chińczyk Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Witam wszystkich, Mam pytanko dot Almerki, a doklaniej jej sprzetu audio. Ile idzie mocy na 4 glosniki???(wbudowany wzmacniacz)4x45??????. Chodzi mi o ta najbogatsza wersje, z tym takim wystwieltlaczem(komputerem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość porcupine Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 no wlasnie, ile tam idzie mocy?? Ja tez tego nie wiem:P Tylko ze ja mam troche inna wersje. U mnie jest chyba 6 glosnikow i radio jak na zdjeciu: Wie ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonz01 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 skoro jest 4x45 to w RMS bedzie jakies 22-24, jezeli sa 4 glosniki to moc idzie rownomiernie do wszystkich. Moc ktora "slyszysz" jest zmienna. Niskie tony "kradna moc" wysokim... tak lopatologicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 ja nie twierdze ze jest 4x45. Tak strzelilem. Widac, ze nikt sie chyba nie zna, a szkoda. Bo warto wiedziec cos wiecej na temat swojej almy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gonz01 Opublikowano 24 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2005 No to dobrze strzeliles bo napewno masz tam 4x45, radyjko clariona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donald Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 nie ma tak dobrze 4x15w to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.