Przemovsky Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Siemka!Słuchajcie kupiłem Primerke P12 2.0 z gazem od BRC ostatniej generacji, na dzień dzisiejszy instalacja ma rok. I tutaj moje 2 pytania. Ostatnio kontrolki poziomu gazu (4 diody) zaczęły wariować. Raz mam 1 kropke, a po przejechaniu kilku km skrzaty tankują mi auto i nagle mam 3/4 butli albo połowe. Czym może być spowodowane takie zachowanie?i drugie pytanie, pod maską znalazłem jakiś zbiorniczek od instalacji. Jest pusty.. gdzieś wyczytałem że to może być dodatkowe smarowanie, czy to uzupełniać czy olać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 ad1. sprawa pływaka, nei przejmował bym się ad2. sprawdzić korekty silnika i wyregulowanie gazu i olać albo wyregulować i olać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.