Kikijaga Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Witam. Bardzo Proszę o pomoc. Chciałabym się dowiedzieć gdzie w moim samochodzie jest przepływomierz i jak on wygląda. Jestem niestety kobietą i nie mam zielonego pojęcia gdzie go szukać. Nissan Primera p11 LPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 jak zdejmiesz filtr powietrza (to duże czarne prostokątne) to zobaczysz przepustnicę i z boku wkręca się przepływke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikijaga Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 jak zdejmiesz filtr powietrza (to duże czarne prostokątne) to zobaczysz przepustnicę i z boku wkręca się przepływke Dziękuję za odpowiedź. a teraz pytanko czy trzeba wymieniać? czy można jakoś kombinować i naprawiać? szarpie mi strasznie samochodem i czasem gasnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEO NFS Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Można wyczyścić przepływkę bardzo ostrożnie, środkami do tego przeznaczonymi i pomierzyć parametry. A peien jesteś że to przepływka? Świece wymienione? Przewody i zapłon ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikijaga Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Można wyczyścić przepływkę bardzo ostrożnie, środkami do tego przeznaczonymi i pomierzyć parametry. A peien jesteś że to przepływka? Świece wymienione? Przewody i zapłon ok? Tak. w serwisie nissana mi powiedzieli na starcie ze to przeplywka. czy ja kobieta jestem w stanie sama to wykrecic i zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Tak. w serwisie nissana mi powiedzieli na starcie ze to przeplywka. a coś zrobili?? zakręć butlę od gazu i zobacz co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikijaga Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 a coś zrobili?? zakręć butlę od gazu i zobacz co będzie Na paliwie dzieje sie to samo Można wyczyścić przepływkę bardzo ostrożnie, środkami do tego przeznaczonymi i pomierzyć parametry. A peien jesteś że to przepływka? Świece wymienione? Przewody i zapłon ok? Jak się mierzy te parametry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kikijaga Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2016 może jakieś podpowiedzi co do mojego autka??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.