Seba350 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jak w temacie - jak zwykle ciężko coś znaleźć ... Patrzyłem na nissan.4u.com i ni cholery nie mogę kostki namierzyć by jakiś nr mieć co ułatwi szukanie. Może ktoś by miał chwilę i chęci a nóż widelec znajdzie. Kostke mam z lutowanymi przewodami, przykręcaną małą śrubką u dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skit Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 znajdziesz ją w dziale \Miscellaneous\Key set & blank key pod nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2016 jeśli o tym mowa, to nowa OEM około 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba350 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Dzięki chłopaki, dokładnie o to mi chodzi. Snake - handlujesz częściami, można to u Ciebie kupić ?? Pany, Help z tym szajsem - jedyną jaką znalazłem 450zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNAKE4X4 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 poszło na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.