Lesnydzban Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam forumowiczów Padła skrzynia automatyczna i niestety brak jednej części blokuje remont - dokładnie "koszyk wysokich biegów " jest potRzebny ,ale dostępność jest prawie zerowa . Ma ktoś znajomości lub miejsce na pewną ww część ? lub zna chociaż cenę w ASO , bo jak się nie znajdzie używka to będę musiał tam uderzać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Masz numer do tego mojego mechanika? Jak tak to dzwoń do niego, może Ci pomoże. Ta skrzynia występowała w paru modleach aut wiec napewno gdzieś jakąś da rade dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Numer mam tylko dodzwonić się to już jest wiekszy problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Wiem musisz bombardowac go po prostu. Codziennie o każdej godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnydzban Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Prawdopodobnie tak będę musiał zrobić bo już ponad miesiąc auto stoi i końca nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.