Broda31 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Witam Mam pytanie czy ktoś ma może rozpiskę pinów przycisku Camera w konsoli w J10 , chciałbym wykorzystać ten przycisk przy montowaniu kamery z przodu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Rozdzielacz już zamówiłem , ale oryginalne kamerki na końcach nie maja cinch i co teraz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A co maja jesli mozna spytac? Jaki jest to rodzaj złącza Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broda31 Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Tam jest gniazdo z 3 pinami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Przepraszam z 4 pinami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 tak wiem czarny czerwony biały i zółty w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi