Gość morbid Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 po czym poznać ze filtr powietrza jest do wymiany :?.Mam sunego 1,7D i filtr na oko jest O,K.Na co mam zwrócić uwagę :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzegorz Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 np. na spalanie jak za dużo pali to moze być filtr zapchany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość schulla Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Mo też wyglądał super,ale tylko od góry,a jak go wyjąłem to od dołu(czyli wlotu powietrza)była tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macias-1981 Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Wyjmij filtr i gołym okiem obejrzyj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.