seba71 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam kolegów .Jakiś czas temu zmieniłem przepływke bosch na chińczyka i to był błąd.Orginał jest drogi a chińczyk bez sensu.Kolega mi mówił żeby spróbować z przepływką np. od opla bo jest podobna i dużo tańsza.Czy spotkaliście się z taką opcją ? Czy istnieją jakieś zamienniki w miarę przyzwoite ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam kolegów .Jakiś czas temu zmieniłem przepływke bosch na chińczyka i to był błąd.Orginał jest drogi a chińczyk bez sensu.Kolega mi mówił żeby spróbować z przepływką np. od opla bo jest podobna i dużo tańsza.Czy spotkaliście się z taką opcją ? Czy istnieją jakieś zamienniki w miarę przyzwoite ? Słuchaj , nie lepiej w twoim przypadku jest zakupić "używkę org." niż tracić czas na swapy lub inne nic niewarte próby naprawy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.