TomekX-TRAIL Opublikowano 2 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Kolego co to dokładnie za zestaw kapci i jaka cena za komplecik? Jak z hamowaniem na mokrej i suchej nawierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldSteel Opublikowano 3 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Kolego co to dokładnie za zestaw kapci i jaka cena za komplecik? Jak z hamowaniem na mokrej i suchej nawierzchni? To opony Dunlop Grandtrek AT3 w rozmiarze 225/70/16. Znalazłem ofertę za 1500/ kpl. Trakcyjnie nie zauważyłem specjalnej różnicy w hamowaniu, ostatnie gumy to Uniroyal RainExpert. Różnica na minus, mniejsza stabilność przy 120 km/h w zakrętach. Na plus auto dużo lepiej się toczy po rozpędzeniu, nabrał "masy" ale ''lekkości'' w prowadzeniu. Polecam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekX-TRAIL Opublikowano 5 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2016 Ja zastanawiam się nad zakupem na dniach również letnich bo obecne NEXENY mam tak zjechane...że podczas hamowanie wykonują ślizg...A mam zamiar kupić taki komplet, kto się zna może coś powie... http://allegro.pl/4-opony-215-65r16-102h-nokian-line-suv-4x4-lato-i6111318350.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi