pyton Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Powitać szanowne Grono. Czy ktoś może wymieniał siłowniki klapy silnika w y61? Nowe costa 80zł na aledrogo, może ktoś ma patent na tańszą wersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur348 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ja wymieniałem i właśnie tyle mnie to kosztowało...ale zawsze można kombinować z innymi siłownikami, od klapy bagażnika jakiegoś innego autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Nie ma to jak pobliski szot z 3 parchami - dawcami. Za 4 dychy dostałem to com chciał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornell Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Właśnie zmieniłem 2 sztuki używając amortyzatorów tylnej klapy od wv polo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.