Black Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Witam, mam problem jak podłączyć parrot ck3100 do nissana p11.144 według tego schematu i schematu do radia powinny kable być podłączone z kl30, kl15 i kl31 tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ndz3l3k Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć Popatrzę w wolnej chwili na schematy to ci napiszę ale tak wstępnie to jest mały problem bo w fabrycznym radyjku primerki nie wa wejścia Audio In. Pozdrawiam Paweł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 aktualnie chciałbym to tylko włączyć, tak aby wyświetlacz na parrocie się zaświecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ndz3l3k Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jeśli chcesz aby zadziałało to dokładnie tak jak napisałeś podłącz te 3 przewody. kolory kabli według serwisuwki serwisówce Plus po stacyjce czyli ten 3 pin w tym wtyku od radia przewód różowy z czerwonym paskiem Jak masz jakiś miernik to sprawdź te dwa przewody bo na twoim schemacie jest odwrotnie niż pokazuje serwisuwka serwisówka jest to bardzo ważne bo można uszkodzić tego parrota. Masa czyli pin 8 kolor przewodu czarny Plus stały czyli pin 9 kolor przewodu różowy z czarnym Ja te kolory sprawdzałem w serwisuwce serwisówce od p11.144 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 możesz mi podesłać tą serwisówke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P3ndz3l3k Opublikowano 31 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Poszukaj na necie service manual p11.144 ja mam tutaj zbyt kiepski internet więc nie dam rady ci wysłać. http://diyservicemanuals.com/nissan-primera-p10-p11-p12-service-repair-manuals/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.