łysy Opublikowano 21 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Jak skończę przeszczep u klinika i pacjent ożyje jestem gotowy na wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 możemy zrobić klubowy wyjazd na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 może jakiś plakacik by ktoś zrobił ,to na forum byśmy gdzieś zawiesili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Pomysł przesympatyczny jestem za Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 No to panowie, termin musimy wyznaczyć co by wszystkich chętnych zadowolił, ja mam czas od marca do końca kwietnia. Niestety majówka odpada, taka praca . Już tu będę ciągnął temacik wypadów na Ukrainę. To ostatni wypad: było mocno hardkorowo , zimno mokro i błotno , pierwszy raz wkleiłem parcha po ramę https://photos.google.com/share/AF1QipM_SkvyhST5xD_I20Z4VWWu-7af3xnIOAolHT0oV_tN7cJIVPTltyGo0GdE-KNt7w?key=MktZcmJWa29MUEJVYno2ZzB0aW03MVgwOWNVVkV3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Fajne fotki super pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 byłbyś zadowolony było to co tygryski lubią najbardziej filmik z wypadu andrzejkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Nieźle, nieźle - widzę że miejscami bywało grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 Super trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 następną ukrainę mam nadzieje że zrobimy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2015 A to spewnoscią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi