rintelen Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Jest w ustawieniach możliwość zmiany w tryb normalny i sportowy, ale jakoś nie odczuwam różnicy. Ktoś z Was odczuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Sportowy to w moim przypadku wieksze opory i roznica jest odczuwalna natychmiast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamaz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Na parkingu kierownicą kręci się tak samo leciutko, ale w trasie przy trybie sportowym sztywnieje (@Colins - przepraszam, że psuję pomysł na dwuznaczny tekst) dużo szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Jest w ustawieniach możliwość zmiany w tryb normalny i sportowy, ale jakoś nie odczuwam różnicy. Ktoś z Was odczuł? Nie odczuwam,może dlatego że moje łapy nie są do pieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rintelen Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 a widzisz, może faktycznie w trasie jest różnica, ja testowałem przez kilka dni po mieście w obu trybach i nie odczułem żadnej różnicy. Miałem na dzieję, że w trybie sportowym będzie mniej kręcenia przy parkowaniu, ale jest chyba nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamaz Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Chyba za dużo wymagasz... Jedna opcja nie zmieni maglownicy - to nie jest gra komputerowa. Opcja teoretycznie wpływa na siłę wspomagania - nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 W trasie minimalnie, ale jednak czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Dziwne, bo mi sztywnieje nawet w mieście i różnicę w sztywności czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 No tak...Szkotem nie jesteś,a nogawka robi różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Tylko uważaj, żeby blokada kierownicy nie zadziałała.... , bo będzie bolało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Ten niby sport to taki miły dodatek wpisu na kompie i tylko tyle, placebo tak działa. Colinsie sztywnienie w czasie jazdy jest wysoce niewskazane lepiej stanąć na wysokości lasku -)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi