kasjan110 Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Witam mam problem z qashqai lift 2.0 dci 4x4 trzęsie przy szybkim ruszaniu na 2i3 biegu lecz gdy ruszam wolno nic nie trzęsie tak się dzieje przy 1500 a 2200 obrotów przy prędkości 60 a 70 kmh i znika pomocy gdzie mogę znaleźć jakiś warsztat w Gorzowie Wielkopolskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Ile przejechane, dwumas moze? Jedz z 50-60km/h na 5 biegu bez gazu i zobacz czy trzesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasjan110 Opublikowano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 165 tyś nie trzęsie na 5 biegu tylko na 2i3 jak szybko przyspiesza lecz gdy jest już powyżej 2000 obrotów to jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 5 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2016 Moze poduszki pod skrzynia, moze dwumas. Jedz na jakąś stacje diagnostyczna, dasz na flaszke i cos stwierdza Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasjan110 Opublikowano 14 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ok dzięki Witam muszę się pochwalić że usterka naprawiona zatarty krzyżak na wale napędowym pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.