malaga Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Jak wymienić filtr kabinowy przeciwpyłkowy i powietrza do silnika? Micra K13 1,2 wersja z manualna klimatyzacją. Pozdrawiam Renata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coockie Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Kurna, mam problem. Odgrzybiałem klimę, ale nie wymieniono mi filtra kabinowego, gdyż był niedostępny... Stary według serwisu miał być mocno zagrzybiały. Dziś już do mam w ręku tylko za cholerę nie wiem, gdzie go znaleźć z moim aucie!? To miało być takie proste, ale nie mogę go namierzyć! Może ktoś, coś podpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Zapłaciłeś za odgrzybianie bez wymiany filtra? Dramat... To powinno pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coockie Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 hej! też szukam odpowiedzi na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Masakra a ile zapłaciłeś za to odgrzybianie ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.