Johnny25 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Widzę, że wiele osób na forum działa przy swoich Terranach osobiście, czy jest ktoś może ze śląska kto by mi pomógł przy jakiś 'naprawach', wymianach oleju itp? Powiem szczerze, że nie mam zaufania do mechaników i wolałbym robić to samemu lub pod czyimś instruktarzem będę wdzięczny za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiLGT Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Slask czyli gdzie? Ja niedzialam, szkoda mi czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny25 Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Gliwice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Łysy i Saydack grzebią przy autach w Jastrzębiu Fikołek jest Cidrem Thespian - South Kato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał 1984 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 to do Jastrzębia masz blisko zapraszamy pisz co potrzebujesz a zawsze się pomoże jest tu nas kilku którzy się znają i zawsze pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Aaaa no tak ... Michał też z Renegatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnny25 Opublikowano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Dzięki! Właśnie odezwał się do mnie Fikołek i wieczorem planuję się z nim zdzwonić. Dziękuję za szybką reakcję Chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.