maniek1974 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Witam potrzebuje założyć alarm z odcięciem zapłonu ,mam pytanie czy nie będzie kolidowało z elektryką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 10 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jeśli wszystko podłączysz prawidłowo będzie Ok.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazzi Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Najlepszym rozwiązaniem będzie montaż alarmu i osobno zainstaluj odcięcie zapłonu przy pomocy np. ukrytego wyłącznika. Przerabiałem już przypadek kiedy alarm unieruchomił mi auto na dobre, bez możliwości uruchomienia silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.